14 décembre 2012
5
14
/12
/décembre
/2012
15:36
المقادير
*نص كيلو دقيق
*3ملاعق زبدة
*ملعقة ملح
*ملعقة سكر
*ملعقة اكل خميرة عجين
*كوب وربع ماء دافى
*كريمة الحلواني 'كريم باتسيير'
الجنجلان او لوز وبيضة وحليب لدهن الخبزة.
الطريقة
تعجنى عادى وخليها تخمر وبعدين ديريها دوائر كل دائرة مدهونة زبده ومحطوط عليها كريمة وحطيها بشكل مروحة فى قالب عميق ومدهون وخليها تخمر وادهنيها بالبيض والحليب ورشى الجنجلان واهم شى ايكون فرنك سخون مسبقا ....وبس
و هدي الطريقة بالصور